18 Aralık 2010 Cumartesi

biz bazen...

işte demem o ki biz bazen olmayacak şeyleri sanki "olabilirmiş" ve hatta "ne de güzel olabilirmiş lan" "tam da olmalık" diye gören, inanan, benimseyen yaratıklarız. -yaratık biraz ağır oldu galiba da neyse şimdi konudan kopma sen-

tamam kabul şu cümlede akla yarar hiç bir şey yok, olmayabilir evet ama bir resim buldum daha iyi ifade edecek.. buyrun.


şişme kadın olayını anlarım, şişme kadına aşık ol, yeminle onu da anlarım, ama alıp pikniğe götürmek, dost edindirmek, kendin gibi şişme yarini pikniğe götüren sapkın arkadaşlar edinmek... aklım hafsalam almıyor, Semra Kaynana'nın da dediği gibi "midem kabul etmiyor, etmiyor!"

zaten iyi ki Türk değilsiniz lan. mangalın közüne değer şişmenin bi tarafı patlar matlar mevlüt okuturdunuz arkasından mazallah.



nasıl içime dert oldu, neden bu kadar etkilendim bu "şişme sevdalı" mevzusundan bilemiyorum. çok dolmuşum. hatta arayıp resim bile bulmuşum lan yuh. bazen ağzımı burnumu dağıtasım geliyor..

tamam şimdi sakinim. saygılar.

4 yorum:

cagla dedi ki...

"tam da olmalık" sanki "tam dolmalık" gibi olmuş okuyunca farkettim. pazarcı olsam giderim varmış ha.

durplutoist dedi ki...

klibi bile var bunun: http://www.dailymotion.com/video/xfmypo_madara-keyif_music

eonblue dedi ki...

klibine ek olarak bunun filmi bile var lars and the real girl diye. adamın şişme -gerçi o tam şişme diil realdoll sıfatlı silikondan yapılmış birebir insan boyutlarında ayıpçı barbie- sevgilisi var mahalle ahalisi de adam üzülmesin diye kız gerçekmiş gibi davranıyo, kuaföre götürüyolar sinemaya çaarıyolar falan. ilginç tabi.

cagla dedi ki...

vay be önce bi sinirlendim anlaşılır bir şey değil gibi geldi ama şimdi üzüldüm lan.